USG Finance

Informatie m.b.t. het coronavirus voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

We hebben niet kunnen voorspellen met welke snelheid en met hoeveel impact het corona virus zijn intrede doet in de wereld. Eén ding is zeker. De impact is enorm. Het raakt mensen persoonlijk én het raakt bedrijven en instellingen die Nederland draaiende houden. Wij doen er alles aan om daar waar mogelijk ons steentje aan bij te dragen.

Vaste contactpersoon:
We begrijpen dat u vragen kunt hebben. Hiervoor verwijzen wij u graag naar uw vaste contactpersoon. Zodat u het juiste antwoord krijgt op uw vraag.

Onze bereikbaarheid:
Om de gezondheid van onze collega’s, klanten en kandidaten te waarborgen volgen wij de dagelijkse updates vanuit het RIVM en de overheid. Waar dit kan vinden alle contactmomenten inmiddels plaats via skype of telefoon en het kan zijn dat locaties gesloten zijn. Uiteraard zijn onze vestigingen en collega’s wel bereikbaar.

Vragen betreffende zieke flexmedewerkers en ons protocol hierin:
Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Health & Care. Dit kan via verzuimadmninistratie2@usgpeople.nl.

Actuele informatie:
Voor alle actuele informatie omtrent de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM verwijzen wij u graag naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Ook wij volgen dagelijks deze richtlijnen en passen indien noodzakelijk onze businessvoering hierop aan.