USG Finance
14 oktober 2021 16:30 - 18:30 uur

Inhouse avond

Denk jij erover na om na je Finance studie een Traineeship te volgen? Wellicht is het Finance Traineeship van USG Finance Professionals wat voor jou!? We organiseren donderdag 14 oktober een inhouse avond op ons kantoor in Utrecht. Ben jij er ook bij?
Direct aanmelden

Vijf redenen waarom je moet deelnemen

  1. Je ziet ons kantoor en komt alles te weten over onze cultuur en sfeer.
  2. Je komt te weten wat USG Finance voor jou kan betekenen na je studie.
  3. Je komt te weten wat het traineeship bij ons inhoudt.
  4. Je maakt kennis met Finance professionals uit het werkveld.
  5. Je hoeft niet alleen maar te luisteren. We gaan met elkaar in gesprek. Wie ben jij, wie zijn wij.
Emma Sebel
Junior corporate recruiter
USG-Finance-Download-White-Paper-Learning-Agility

Het USG Finance Traineeship

Na een finance studie kun je generalistisch aan de slag gaan, maar ook als specialist. Maar hoe weet je nou welke organisatie en functie bij je past? Simpel, door tijdens het Finance Traineeship bij zoveel mogelijk opdrachtgevers aan de slag te gaan, voor je ├ęcht een keuze maakt. Tijdens de opdrachten krijg je de ruimte om te ontdekken welke richting, functie en organisatie jouw voorkeur heeft. Je volgt trainingen op diverse gebieden aan onze Finance Academy en binnen 5 jaar ontwikkel je je naar Senior Finance Professional.

Binnen USG Finance vinden wij het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Niet alleen door te leren bij verschillende organisaties, maar ook in de vorm van opleiding. Onze professionals kunnen zich maar liefst 5 jaar blijven ontwikkelen in de USG Finance Academy. Binnen deze Academy stroom jij in binnen het traineeship waar jij met behulp van training en coaching jouw stip op de horizon mag bepalen. Als je het traineeship hebt afgerond, zet je de stap naar de functie van Young Finance Professional. Met deze promotie kom je in de volgende fase van de Academy terecht. In deze fase zijn de trainingen afgestemd op de werkervaring die je tot dan toe hebt opgedaan en kun je daarin een specialisatie kiezen. Hierdoor kom je steeds dichtbij het bepalen van en toewerken naar jouw uiteindelijke doel.

Inhouse avond 14 oktober

16:30 uur Aanvang

17:00 uur Introductie USG Finance

17:15 uur  Q&A met meerdere trainees & finance professionals van USG Finance

18:30 uur Afsluitende borrel