Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Accountmanager

Een beginnende Accountmanager met overtuigingskracht. Daar zijn wij naar opzoek! Als junior Accountmanager word jij een authentieke verbinder die op tactisch en strategisch niveau een gedegen...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleidingsniveau HBO
Arnhem

Business Controller

Voor een facilitaire dienstverlener in Arnhem zijn we op zoek naar een fulltime Business Controller.

 • Je draagt bij aan de totstandkoming voor de juistheid, volledigheid en...

 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Project in beeld
1 minuut leestijd

Project in beeld: Aan de slag bij Liander als Teamlead

Mijn naam is Martijn van Loon en ik werk nu ruim anderhalf jaar bij USG Finance. Ik ben geboren in het mooie Drenthe en inmiddels woon ik in Apeldoorn. Op dit moment zit ik op opdracht bij Liander waar ik ben doorgegroeid naar Teamlead.

De organisatie

Alliander is een netwerkbedrijf dat bestaat uit een groep bedrijven met in totaal circa 7.100 medewerkers (6.900 FTE) waar Liander onderdeel van uitmaakt. Liander is verantwoordelijk voor het netbeheer en heeft de wettelijke taak de gas- en elektriciteitsnetten te beheren en te ontwikkelen. De netto-omzet van Liander bedroeg in 2020 circa 2 miljard met een balanstotaal van 9,4 miljard. Binnen Liander heerst er een informele cultuur wat helpt om de werkzaamheden waar wij verantwoordelijk voor zijn goed te kunnen uitvoeren gezien er veel geschakeld wordt met diverse functionarissen binnen het bedrijf.

De werkzaamheden

De functie die ik momenteel bekleed is de functie van Teamlead van de flexibele USG Finance schil binnen de afdeling Projectadministratie GVRN. Op de projectadministratie verklaren we afwijkingen t.o.v. de voorcalculatie en verzorgen we een juiste financiële afhandeling van projecten. Mijn rol hierin is, de dagelijkse aansturing van de collega’s van USG Finance die binnen de flexibele schil werkzaam zijn. De afgelopen jaren is de flexibele schil een stuk groter geworden waardoor wij momenteel een groot deel van de cases afhandelen, met een team van 17 professionals. Voor deze collega’s ben ik naast aanspreekpunt ook sparringpartner ten behoeve van de ontwikkeling binnen hun opdracht, zo zorgen we er samen voor dat we kwalitatief goed werk opleveren. Naast de intensieve samenwerking met mijn collega’s zijn er diverse andere stakeholders zoals accountmanagers, resource managers, recruiters en uiteraard ook stakeholders binnen Liander zelf. Hier sta ik regelmatig mee in contact waardoor ik de verbindende factor ben om een opdracht goed te laten verlopen. Hierdoor is elke dag anders, wat het voor mij zeer uitdagend houdt!

Mijn toegevoegde waarde

Voordat ik doorgegroeid ben naar de rol van Teamlead heb ik bijna een jaar zelf cases afgehandeld, ook nu is dit nog onderdeel van mijn takenpakket. In die periode heb ik in korte tijd veel kennis op gedaan omtrent de afhandeling van projecten waardoor ik voor Liander een gesprekspartner ben geworden voor verbeterinitiatieven. Een voorbeeld hiervan is het mee ontwikkelen van de ‘kleinste tafel’ waarbij regelmatig meetings zijn met ketenpartners om gezamenlijk de oplopende nazorg te kunnen managen.

Als ik terugblik wat ik geleerd heb tijdens deze opdracht is dat voornamelijk het afwegen van belangen van diverse stakeholders waar ik mee te maken heb en dit tot één geheel samen te brengen. Dit neem ik zeker mee in het vervolg van mijn carrière.

Mijn ambitie

Wanneer ik vooruitblik zie ik mijzelf in de toekomst graag weer een soortgelijke rol bekleden. Echter wil ik eerst nog meer ervaring opdoen binnen de verschillende takken van Finance om de inhoud meer eigen te maken. 

Deel dit artikel

;