USG Finance
WO | 32 - 36 uur | HEEL NEDERLAND

Interessante opdrachten voor ZZP’ers via USG Finance

Solliciteer direct

Over deze functie

USG Finance heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp'ers op het gebied van financiële administratie, control en audit. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we een groot landelijk netwerk opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende profit- en non-profit organisaties. 

Wil je meer weten over onze opdrachten? Neem dan contact op of solliciteer via het contactformulier. 

Wat wij bieden

  • Wij hebben projecten voor medior en senior administrateurs, financial-, business- en projectcontrollers, auditors en finance managers.
  • Om ons grote landelijk netwerk. Op dit moment zijn bijna 80 ​zzp'ers werkzaam via ons bij toonaangevende profit- en non-profit organisaties.
  • Wij zijn partner van de Rijksoverheid. Wij zijn medeverantwoordelijk voor de raamovereenkomst voor de inhuur van auditors voor de Auditdienst Rijk (ADR). 
  • Daarnaast zijn we preferred supplier bij verschillende organisaties zoals Friesland Campina en VolkerWessels Telecom.
  • Dit jaar viert USG Finance haar 20-jarig bestaan. Veel opdrachtgevers gaan al lang mee en daar zijn we trots op! Met onder anderen Fokker, Jumbo en PwC werken we al ruim 10 jaar samen.
  • Sinds 2015 hebben we een eigen (RA-)stagebureau, via welke interim auditors hun RA-stage kunnen afronden.
  • Met ervaring binnen veel verschillende sectoren, sluit er altijd wel een mooie opdracht(gever) aan bij jouw kennis en ervaring. Bij de non-profit, accountancy, energiesector, handel&retail, bouw&industrie en financial services ligt onze focus.
  • We vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen.
  • Tot slot valt USG Finance onder de stabiele USG People holding. We hebben ruime ervaring met overeenkomsten en facturatie.

Altijd de laatste vacatures in je mail

Deel vacature

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met ons Operations team
06 45 53 27 43
Stuur een e-mail

 

Over USG Finance

Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance-professionals biedt USG Finance altijd een passende toekomstbestendige oplossing voor financiële en personele vraagstukken.

We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een 


innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

 

Is dit jouw baan?

Ben jij enthousiast over deze opdracht? We maken graag kennis met je!

herculesplein-100-foto-3

USG finance professionals

Herculesplein 100
3584 AA Utrecht
+31 (0)30 670 49 61
informatie@usgfinance.nl

Recente artikelen

Accounting en control

De verschillen tussen Finance- en Business Control

Remco: “Zowel businesscontrollers als financial controllers duiken in de cijfers, maar elk met een ander doel. Financial controllers blikken aan de hand van data terug. Zij moeten verantwoording afleggen door te rapporteren en te controleren. Businesscontrollers zijn juist toekomst gericht”, vervolgt Remco.
leestijd: 1 minuut
Geschreven door: Hester Bastiaanse

Remco: “Zowel businesscontrollers als financial controllers duiken in de cijfers, maar elk met een ander doel. Financial controllers blikken aan de hand van data terug. Zij moeten verantwoording afleggen door te rapporteren en te controleren. Zij voorzien het management van rapportages van de belangrijkste resultaten en cijfers waarop het management vervolgens strategische beslissingen kan baseren.”

Gericht op de toekomst

“Businesscontrollers zijn juist toekomst gericht”, vervolgt Remco. “Ze denken datadriven mee over mogelijkheden voor meer rendement, die daarbij direct toe te passen zijn binnen de financiële mogelijkheden van het bedrijf. Hoe ze in de toekomst bijvoorbeeld efficiënter, beter en kosteneffectiever zouden kunnen werken. Maar ze zouden ook kunnen adviseren te stoppen met een product of bepaald type klanten als dat ten goede komt aan het rendement van de organisatie.”

Totaal andere persoonseigenschappen

“Bij Financial Controllers doemt al snel het stereotype beeld op van een boekhouder met goed overzicht, kennis van regelgeving en exceptionele vaardigheden in Excel. Dat beeld klopt ook wel, maar hij moet ook de vertaalslag kunnen maken van kale cijfers naar heldere rapportages en presentaties waar het management echt iets aan heeft.”

Creativiteit, overtuigingskracht en sociale vaardigheden

“Businesscontrollers zijn cijfermatig natuurlijk ook goed onderlegd, maar moeten daarnaast beschikken over een flinke dosis creativiteit en overtuigingskracht. Creativiteit om kansen te herkennen, overtuigingskracht om de directie in beweging te zetten, zodat die kansen daadwerkelijk benut worden.”

“Als businesscontroller kom je vaker achter je bureau vandaan dan een financial controller. Je moet je meer praten met mensen binnen een organisatie om te weten wat er speelt en welke risico’s er zijn. Daar horen goed ontwikkelde sociale vaardigheden bij. Bovendien moet je doelgericht zijn en visie hebben waar de business naartoe moet voor meer omzet of lagere kosten. De analyses van businesscontrollers moeten triggeren en meer gericht zijn op eenvoudige conclusies. Want je hebt niet te maken met financiële mensen. Bovendien wil je geen discussies over de data, maar over de conclusies.”

Businesscontrollers met finance basis

“Bij USG Finance leiden we veel jonge professionals op tot businesscontroller. Hoewel het een andere tak van sport is dan financial control, is het enorm nuttig als de professional wel beschikt over een stevige finance basis. Je hebt misschien wel een andere mindset en skillset nodig als businesscontroller, maar het beheersen van data blijft een belangrijk uitgangspunt voor beide functies.”

Deel artikel