Werken bij USG Finance
Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals.

Je krijgt de vrijheid én de verantwoordelijkheid om te ontdekken wat het antwoord op deze vragen is. Dit doe je door je te ontwikkelen en te blijven leren in onze USG Finance Academy. Collega’s met maximaal 5 jaar werkervaring kunnen instromen in onze Academy waarbinnen ze het traineeship (0-2 jaar werkervaring), young professional programma (3-4 jaar werkervaring) of finance professional programma (5 jaar werkervaring) volgen. Je krijgt gegarandeerd een stevige basis voor jouw verdere carrière door je te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vakinhoud en vaardigheden. Met externe én interne trainers zet jij stappen richting het uiteindelijke doel: een finance professional worden met de juiste ervaring om te bepalen hoe jij de rest van je carrière wilt vervolgen.

 

USG-Finance-Inhousedag

Finance Traineeship

  • Heb jij een studie afgerond (HBO of WO) in de richting van Accountancy, Finance & Control, Business Administration, (Business) Economics of Finance?
  • Vind jij het leuk om in nieuwe situaties en omgevingen te functioneren?
  • Je neemt je werk serieus, maar jezelf niet zo?

Dan is het Finance Traineeship wellicht wat voor jou!

Alles over Traineeship

“We bestaan al ruim 21 jaar, maar we gedragen ons nog altijd meer als een start-up. We zitten nooit stil, leveren maatwerk en experimenteren met bijvoorbeeld robotica en nieuwe vormen van dienstverlening.”

Remco Blomsma, Executive Consultant

Uitgelichte vacatures

Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert. Dat is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers. Daarom sta jij bij ons centraal, met jouw unieke ervaringen, wensen en ambities.

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail
Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.
pexels-anna-shvets-5325060_1000px

RA Stagebureau

Huh, USG Finance? Dat is toch een interim-bureau? We horen het je denken. Maar waar de accountancy verandert en al jaren om verbreding vraagt, veranderen en verbreden wij al jaren mee. Als full-service bureau nemen we onze opdrachtgevers niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. ​Zo lopen wij voorop in het opleiden van complete finance professionals die complexe vraagstukken uit het bedrijfsleven als uitdaging zien. Registeraccountants 2.0, zo je wilt. Ondernemende experts die gedegen, vakinhoudelijke kennis combineren met aantoonbare praktijkervaring, opgedaan bij echte bedrijven en volwaardig erkend door de Koninklijke NBA.

Vragen over werken bij USG Finance?

Neem gerust contact op met een van onze recruiters.

Femke Louwers
Corporate recruiter
;