Praat Money Met Me
Dé game voor snelle financials. Vanaf nu kan jij dé game voor snelle financials spelen! Als financial krijg jij de kans jezelf te bewijzen tegenover een nogal bijzondere CEO…Deze CEO praat onzin met je. Weet jij wél waar je het over hebt? Ga voor de high score & maak kans op een opleidingsbudget t.w.v. € 3000,-! En ben jij geïnteresseerd in een carrière bij USG Finance, dan hebben we ook nog een extra mooie prijs voor jou!

Praat Money Met Me

Het mooie aan ons werk is dat we met elkaar zorgen voor betekenisvolle carrières van talentvolle financials. Doordat we betrokken vakmensen zichzelf laten zijn, juist ook in uitdagende situaties. Dit onderstreept USG Finance de komende periode met een dikke knipoog tijdens een speciale campagne.  

We hebben een online game ontwikkeld waarin de speler als financial de kans krijgt zichzelf te bewijzen tegenover een nogal bijzondere CEO. Iemand die vol van zichzelf is en onzin praat. Met deze game laten we zien dat het loont om jezelf te blijven en te vertrouwen op je eigen kennis en kunde. 

  Praat Money met me

  Mooie prijzen!

  Ga voor de high score & maak kans op een opleidingsbudget t.w.v. € 3000,-.

  Kom je ook bij ons in dienst?

  Yes! Dan win je ook gelijk een iPad Pro.

  Zin in een carrière waarin je groeit door jezelf te blijven? Bekijk onze vacatures of stuur ons je CV, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

  Femke Louwers
  Corporate recruiter
  Eline van der Pluijm
  Senior corporate recruiter