mask USG Finance Website Homepage Werken bij

Werken bij
USG Finance

Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé.
Jouw antwoord op de vragen ‘Waar ben je goed in?’, ‘Wat is je ambitie?’ en ‘Wat is je toegevoegde waarde over tien jaar?’ bepaalt hoe jouw loopbaan eruitziet. Je krijgt de vrijheid én de verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. Door opleidingen en trainingen die worden afgestemd op jouw doelen en talenten, door kennis te delen met collega’s en door mee te denken over de strategie en ontwikkeling van USG Finance.

Bekijk alle vacatures

” We bestaan al ruim 21 jaar, maar we gedragen ons nog altijd meer als een start-up. We zitten nooit stil, leveren maatwerk en experimenteren met bijvoorbeeld robotica en nieuwe vormen van dienstverlening.” 

Remco Blomsma, Executive Consultant

Uitgelichte vacatures

RA Stagebureau

Huh, USG Finance? Dat is toch een interim-bureau? We horen het je denken. Maar waar de accountancy verandert en al jaren om verbreding vraagt, veranderen en verbreden wij al jaren mee. Als full-service bureau nemen we onze opdrachtgevers niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. ​Zo lopen wij voorop in het opleiden van complete finance professionals die complexe vraagstukken uit het bedrijfsleven als uitdaging zien. Registeraccountants 2.0, zo je wilt. Ondernemende experts die gedegen, vakinhoudelijke kennis combineren met aantoonbare praktijkervaring, opgedaan bij echte bedrijven en volwaardig erkend door de Koninklijke NBA.

Lees meer over het RA stageburea

Vragen over werken bij USG Finance? Neem gerust contact op met een van onze recruiters.

Eline van der Pluijm
Corporate Recruiter
06 10 09 56 50
Stuur een e-mail
Emma Overbeek
Senior Corporate Recruiter
06 17 16 98 14
Stuur een e-mail
Else Lavèn
Senior Corporate Recruiter
06 17 41 53 20
Stuur een e-mail

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan