USG Finance
9 juni 2022 | 12:00 - 17:00 | Galgenwaard Utrecht

Word jij gescout als Finance Talent?

Wil jij na het afronden van je studie een Traineeship volgen? Of ben jij toe aan een volgende stap in jouw Finance carrière? 9 juni organiseren we een event in het stadion Galgenwaard in Utrecht waar je op een informele manier kennis maakt met USG Finance, onze eigen Finance Academy en het werk als Finance Professional. Je maakt kans om aan het eind van de dag met een contract de deur uit te lopen en ons team van Professionals te versterken!
Direct aanmelden

Vijf redenen waarom het leuk is om deel te nemen

  1. Aan het eind van de dag maak je kans om met een contract te deur uit te lopen;
  2. We ontvangen je graag in het stadion Galgenwaard van FC Utrecht & je krijgt hier ook een rondleiding;
  3. Je maakt kennis met verschillende Finance professionals die vertellen over hun opdracht en leertraject;
  4. Je hoeft niet alleen maar te luisteren. We gaan met elkaar in gesprek. Wie ben jij, wie zijn wij.
  5. Je krijgt een beeld bij de beschikbare richtingen en branches van opdrachtgevers.

 

Programma

We starten om 12:00 uur met een lunch en rondleiding. Daarna neem je deel aan een speeddate ronde waarin je een Recruiter en Accountmanager of Finance Professional spreekt. Zo krijg je een goed beeld van USG Finance, de verschillende opdrachten en opdrachtgevers die we aanbieden en kan je al je vragen stellen. We sluiten af met een borrel!

12:00 uur                  Ontvangst

12:00 - 12:30 uur     Lunch

12:30 - 13:00 uur     Rondleiding stadion Galgenwaard

13:00 - 15:00 uur     Speeddate rondes

15:00 - 16:00 uur     Kennismaking/workshop Finance Professionals

16:00 - 17:00 uur     Borrel

Emma Sebel
Junior corporate recruiter
Femke Louwers
Corporate recruiter
USG-Finance-Download-White-Paper-Learning-Agility

USG Finance Academy

Binnen USG Finance vinden wij het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Niet alleen door te leren bij verschillende organisaties, maar ook in de vorm van opleiding. Onze professionals kunnen zich maar liefst 5 jaar blijven ontwikkelen in de USG Finance Academy. De Academy start bij het traineeship waar jij met behulp van training en coaching jouw stip op de horizon mag bepalen. Als je het traineeship hebt afgerond, zet je de stap naar de functie van Young Finance Professional. Met deze promotie kom je in de volgende fase van de Academy terecht. In deze fase zijn de trainingen afgestemd op de werkervaring die je tot dan toe hebt opgedaan en kun je daarin een specialisatie kiezen. Hierdoor kom je steeds dichtbij het bepalen van en toewerken naar jouw uiteindelijke doel. Het is ook mogelijk om op een later moment in de Academy in te stromen.

Aanmelden

Laat je cv (en evt. motivatiebrief) achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Indien je wordt geselecteerd, maak je vooraf aan 9 juni een online assessment. Dit gebruiken we als kapstok voor de speeddates!