Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Accountmanager

Een beginnende Accountmanager met overtuigingskracht. Daar zijn wij naar opzoek! Als junior Accountmanager word jij een authentieke verbinder die op tactisch en strategisch niveau een gedegen...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleidingsniveau HBO
Arnhem

Business Controller

Voor een facilitaire dienstverlener in Arnhem zijn we op zoek naar een fulltime Business Controller.

 • Je draagt bij aan de totstandkoming voor de juistheid, volledigheid en...

 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Trends & Ontwikkelingen
1 minuut leestijd

Cijfernerd of adviseur? 5 belangrijke nieuwe skills voor financials anno 2019

‘Financials zijn een soort van cijfergekke nerds die niets liever doen dan de godganse dag achter de computer Excel-sheets vullen en kruistabellen maken’. Dit is een niet ongebruikelijke stereotypering van financials, die anno 2019 geen recht doet aan deze professionals. Want functies ontwikkelen zich door de jaren heen, zo ook die van financials.

En bij die ontwikkeling horen andere taken, nieuwe kennis en extra vaardigheden. Deze 5 skills zijn onmisbaar voor de financial die mee gaat met zijn tijd.

 1. Business intelligence en analytics

Handig zijn met cijfers alleen is niet genoeg. Na het verzamelen van data is het de kunst om de belangrijkste informatie eruit te halen. Die informatie moet vervolgens vertaald worden naar begrijpelijke rapportages en presentaties op basis waarvan het management gefundeerde strategische beslissingen kan nemen. Het management heeft namelijk geen zin om zélf Excel-bestanden en kruistabellen uit te pluizen.

 1. Tech-savvy

De technische mogelijkheden maakt het voor organisaties mogelijk om financiële processen te moderniseren en te automatiseren. Dat betekent minder ‘simpel’ handwerk. Die processen moeten dan wel goed ingericht worden. IT’ers zijn met hun technische achtergrond natuurlijk nodig, maar het zijn de financials die de inhoudelijke bijdragen moeten leveren. De processen moeten kloppen en voldoen aan de regels. Een zekere mate van technische kennis helpt enorm bij het inrichten van die processen.

Wil jij jouw finance skills inzetten en ontwikkelen?

 1. Communicatieve vaardigheden

Van nature zijn de communicatieve vaardigheden en andere soft skills misschien relatief onderontwikkeld, maar ze worden wel steeds belangrijker. Bijvoorbeeld om met de IT-afdeling goed samen te kunnen werken (zie punt 2) of de conclusies van de analyses goed te kunnen presenteren (zie punt 1). Of gewoon om een band op te bouwen met collega’s en te weten te komen wat er zoal speelt op de werkvloer.

 1. Compliance specialisten

Organisaties krijgen te maken met steeds uitgebreidere regelgeving die ook finance professionals raakt. Daar moeten ze vanzelfsprekend aan voldoen. Hoe je omgaat met data, waaronder persoonsgegevens, is gebonden aan regels waar je als finance professional goed van op de hoogte moet zijn. Datalekken en privacy zijn bijvoorbeeld hot items en ook de AVG heeft veel impact op organisaties. Als financial doe je er goed aan je hier in te verdiepen, zodat je niet de fout in gaat.

 1. Leergierig en nieuwsgierig

Bovenstaande zaken illustreren dat het vak voor finance professionals aan verandering onderhevig is. De stereotype beschrijving uit de inleiding geldt dan ook lang niet meer voor de doorsnee financial. Om alle veranderingen en ontwikkelingen bij te benen is een leergierige en adaptieve houding essentieel. Zo houd je zowel kennis (wet- en regelgeving, techniek) en vaardigheden (communicatie, presentatie) op peil en blijf je relevant voor werkgevers.

Deel dit artikel

;