Interessante opdrachten binnen de publieke sector
Bij USG Finance zijn wij voortdurend op zoek naar gedreven auditors en finance specialisten voor verschillende opdrachtgevers binnen de publieke sector op junior, medior en senior niveau.

Werken binnen de publieke sector

USG Finance is doorlopend op zoek naar enthousiaste auditors en finance specialisten (vaste functies of interim) voor verschillende opdrachtgevers binnen de publieke sector. Je gaat aan de slag bij bijvoorbeeld de Rijksoverheid of je vervult een interessante opdracht bij een provincie of gemeente (G4). We bieden ook interessante opdrachten binnen de sector onderwijs, zorg en bij stichtingen. 

Je komt in aanraking met zeer maatschappelijke en actuele onderwerpen, waardoor je altijd voor nieuwe uitdagingen komt te staan die aansluiten op jouw passies binnen het financiĆ«le domein. 

Ministerie Publieke Sector

Partner van de rijksoverheid

USG Finance is al jaren mantelpartner van de Rijksoverheid op het gebied van Financial Audit en Financiele Adviesdiensten. Dit geeft ons de kans om interim capaciteit te bieden voor uiteenlopende organisaties binnen het Rijk, zoals ministeries, agentschappen of uitvoeringsorganisaties.

Ook werken wij voor gemeenten en organisaties die actief zijn in de profit sector waaronder accountantskantoren, banken en verzekeraars, industrie, bouw, energie, zorg en zakelijke dienstverlening. In onze aanpak sta jij centraal, met al jouw ervaring, wensen en ambities. We zoeken hierin de juiste match tussen opdracht en persoon.

USG Finance - Traineeship
Over USG Finance
Je kunt je als finance professional continu bij ons blijven ontwikkelen. Wij zijn een plek zonder strak keurslijf, waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten. We bieden een stevige basis, waarmee we opereren aan de bovenkant van de markt voor finance professionals. Ga aan de slag binnen de werkgebieden financiƫle administratie, financieel beheer & processen en beleid, planning en control of financial- en operational audit. Als finance professional ligt jouw focus op vraagstukken op operationeel, tactisch en/of beleidsmatig niveau. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich richten op hun kerntaken en bereiken we samen het beste resultaat.

Nog vragen?

Marianne staat je graag te woord!

Marianne Wolters
Senior commercieel consultant

Interesse?

Solliciteer direct door jouw gegevens achter te laten in het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.