Finance Trainee

Weet jij nog niet welke richting jij op wilt in finance? Kom er achter met het finance traineeship! Als Finance Trainee ga je twee jaar aan de slag bij verschillende organisaties en volg je trainingen. Zo leer je alle kneepjes van het finance vak en en doe je een brede basis kennis op. Daarna kan je als Young Finance Professionals een verdiepings- of verbredingsslag maken tot allround financial of juist tot specialist in een specifieke richting.

Direct inschrijven

Young finance professional

Op zoek naar meer verdieping? Ga aan de slag bij verschillende toonaangevende bedrijven zoals Allego, Volvo of Jumbo en volg specifieke trainingen. Zo word je in razend tempo een allround finance professional of juist een specialist, net waar jouw ambitie ligt.

Direct inschrijven

(Sr.) Finance Professional

Toe aan specialisatie? Met ons (Sr.) Finance Professional programma houd je je als interim consultant bezig met verschillende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Altijd met de focus op waar jij je in wilt ontwikkelen. Daar helpen wij je bij.

Direct inschrijven

Finance Trainee

Young Finance Professional

(Sr.) Finance Professional

Ontwikkel jouw finance talent

Jou de ruimte geven om je te blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk. Niet alleen door ervaring op te doen bij verschillende organisaties maar ook door training en opleiding waar jij je steeds verder ontwikkelt. Als Young Finance Professional leer je steeds beter waar jouw specialisatie ligt. Met onze USG Finance Academy blijf je je ontwikkelen en verdiep je jouw kennis steeds meer!

Wat we bieden

 1. 1
  Direct een contract voor onbepaalde tijd
 2. 2
  Salaris tussen de €2800,- en €3400,- + bonusregeling
 3. 3
  Gratis leaseauto (alleen bijtelling bij eigen gebruik) + tankpas of Car allowance
 4. 4
  25 vakantiedagen
 5. 5
  Maandelijks een gezellig uitje of borrel
Terug naar overzicht

Flexibel en vast

In welke fase van je carrière je ook zit, met onze Finance Academy helpen we je de stappen te zetten die bij je passen. Als Young Finance Professional ga je steeds meer een bepaalde richting op die jij interessant vindt. Daarom laten we voor de helft van de opleiding de keuze helemaal aan jou. De andere helft vullen wij voor je in, om skills te leren die voor je toekomst altijd van pas komen.

Vast

De helft van het Young Finance Professional programma bestaat uit vaste onderdelen waarmee je grote stappen maakt op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Flexibel

Als Young Finance Professional ga je je steeds meer verdiepen in dat gedeelte van het vak waar jij blij van wordt. Daarom kun je de helft van het programma zelf invullen. Uiteraard helpen we je bij het vinden van de juiste trainingen en opdrachten die passen bij jouw ambities.

Eerst bespreken we samen wat je doelen en wensen zijn. Pas daarna begint onze zoektocht naar een interessante opdracht voor jou, want we willen dat je goed op je plek zit. Hier zie je een aantal voorbeelden van wat je binnenkort kunt gaan doen. Wat vind je hier van?

Direct inschrijven

Mogelijke functies

Financial Controller

Je houdt toezicht op de kwaliteit van de accounting en financiële rapportage van een bedrijf. Je beheerst onder andere de financiële administratie, toetst je budgetten en brengt resultaten in kaart.

Project Manager

Soms is er een concreet project waar je voor ingehuurd wordt. Hierin zal je een leidende rol vervullen om te zorgen dat de projectdoelstelling gehaald wordt.

Junior Data/BI Consultant

In deze rol houd jij je bezig met data gerelateerde vraagstukken zoals datakwaliteit en registratie en je beheert het datamodel. Je lost met behulp van (complexe) data diverse managementvraagstukken op.

USG Finance Academy

Heb je de eerste stappen gezet op finance gebied en ben je toe aan meer verdieping? Schrijf je in voor het Young Finance Programma en neem deel aan jaar 3 en 4 van de USG Finance Academy. De trainingen in deze fase zijn afgestemd op jouw werkervaring. Je gaat je verdiepen in de richting die jij hebt gekozen als specialisatie, bijvoorbeeld: Business Control.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Finance - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Please write your motivation in Dutch as a good command of the Dutch language is a requirement.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.