Word de financial die je bent

Wil je graag jouw carrière in finance vormgeven op de manier die bij jou past? Of je nu net afgestudeerd bent of al heel wat ervaring hebt opgebouwd, bij ons staan jouw wensen en ambities centraal. Onze interne en externe trainers staan klaar voor jou, zodat jij stappen zet waar je trots op bent.

Finance Trainee
Young Finance Professional
(Sr.) Finance Professional

Ga aan de slag als interimmer bij uiteenlopende bedrijven in gevarieerde rollen en verdiep jouw ervaringen met trainingen in de Academy. Zo komt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling.

Finance Academy

Tijdens het leertraject kies je zelf de trainingen die bij jouw ambitie passen. Voor welk domein ga jij? Check hier onze opleidingsmogelijkheden.

Fundament

Maak kennis met jouw traineegroep en sta stil bij hoe jij jouw groeiambities gaat behalen bij USG Finance.

Communiceren

Communiceren is een must! In deze leerlijn leer je alles over communicatie en komen thema's als luisteren, perceptie, communicatievoorkeuren, verbinding maken, besluiten nemen, conflicten aangaan en effectieve communicatie aan bod. Let's talk!

Samenwerken & leiden

Doelen bereik je nooit alleen. Maak in deze leerlijn kennis met teamrollen, jouw eigen kracht in teams, groepsdynamiek en jouw plek in de organisatie. Hoe ga jij meer impact maken?

Persoonlijke kracht

Met lef en kracht stappen zetten die voor jou belangrijk zijn, daar is energie voor nodig! Leer in deze leerlijn alles over stresssignalen, energie en persoonlijke kracht. Positioneer jezelf stevig als professional.

Presentatievaardigheden

Je weet alles van de inhoud. Hoe ga je dit als professioneel kennisdrager neerzetten? In deze leerlijn presentatievaardigheden krijg je de skills om je plek in te nemen, in het klein en groot. Durf jij het podium te pakken? Leer storytelling als een pro!

Intakes

Laat het succes van jouw intakegesprekken niet van toeval afhangen en bepaal zelf hoe jij jouw droomopdracht kan bemachtigen. In deze leerlijn krijg je de skills om als gelijkwaardige gesprekspartner aan tafel te gaan zitten, vol vertrouwen.

Commercie

Ontdek in deze leerlijn waarom USG Finance bestaat en hoe jij kan bijdragen aan het vinden van jouw droomopdracht. Ben jij in staat het bredere speelveld van finance te doorzien en kansen te benutten?

Persoonlijk effectiviteit

Leer in deze leerlijn het stuur in handen te houden, vanuit leiderschap, timemanagement en regie op je doelen. Je leert methodes om jouw werk te organiseren en anderen daar effectief in mee te nemen.

Projectmanagement

In de leerlijn projectmanagement leer je hoe projecten op een slimme manier beheert kunnen worden. Je gaat aan de slag met methoden waarmee organisaties sneller en met een hogere kwaliteit hun doelstellingen kunnen bereiken.

Tech & BI

Word expert op het gebied van data en informatie. In de leerlijn Tech & BI krijg je trainingen op het gebied van Excel vaardigheden, Power BI, Data architectuur en PowerQuery. Je leert wat data is, hoe je het kan vormgeven, analyseren en gebruiken voor rapportages.

Financial Control

Als financial controller ondersteun je het managementteam bij het beheersen van de organisatie op financieel vlak. Tijdens deze leerlijn leer je hoe je financiële rapportages opstelt en wat je doet tijdens een maand- of jaarafsluiting.

Business Control

Jij weet alles van strategische besluitvorming en het structuren van operationele processen! Waar laat een organisatie kansen en geld liggen? En wat is de huidige positie ten opzichte van de gewenste positie? Je gaat aan de slag met bedrijfskundige vraagstukken zoals het bepalen van de strategie.

Financieel management

In deze leerlijn ga je aan de slag met het ontwerpen van financiële processen, bepalen van korte- en lange termijn doelstelling en verslaggevingsrichtlijnen. Hierna kan jij – met de juiste informatie – inzicht geven in de geleverde prestaties van een organisatie en toekomstige financiële prestaties tijdig beïnvloeden.

Corporate

In ons portfolio zitten een heel aantal organisaties die het MKB ontstijgen. Dit zijn grotere organisaties waar veel processen gestandaardiseerd en geautomatiseerd zijn en waar vaker een internationaal karakter heerst. Hier kun je veel kennis opdoen over verschillende onderwerpen.

TU Delf logo

Publieke sector

Binnen de publieke sector hebben wij veel opdrachten binnen de Rijksoverheid, gemeenten en stichtingen. Een mooie plek waar specifieke finance kennis en maatschappelijk toegevoegde waarde bij elkaar komen.

TU Delf logo
TU Delf logo
TU Delf logo

MKB

Wij werken veel samen met bedrijven uit het grotere segment binnen het MKB. Finance afdelingen van minimaal 15 mensen zijn plekken waar jij als professional heel veel vrijheid hebt en veel kunt leren.

Opdrachtgevers

Met tal van opdrachtgevers en rollen zit er altijd een tussen die bij jouw ambities en wensen past. Weet je al in welke sector je het liefst aan de slag gaat? Klik erop en leer de bedrijven hierin kennen.

Fijne extra's

We willen dat jij lekker op je plek zit door interessante nieuwe skills onder de knie te krijgen. Maar ook denken we graag met je mee om het je leuker en gemakkelijker te maken.
Maandbijeenkomst

Maandbijeenkomst

Iedere maand organiseren we een borrel of activiteit, samen met al jouw collega's van USG Finance! Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoorskiën, een strandfeest, borrels en een pizza workshop.

Arbeidsvoorwaarden

  • Vast salaris + bonusregeling
  • Lease auto + tankpas / Car allowance
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Mobiele telefoon
  • 25 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot onbepaald verlof

Maatschappelijk betrokken

Vind jij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn? Als professional kun je ook participeren in vrijwilligersactiviteiten via stichting NL Cares. Deze stichting verbindt vrijwilligers aan mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Summer school

In de zomer gaan alle groepen die deelnemen aan onze academy een weekend kamperen. Aan de hand van trainingen, borrels, spellen en een BBQ met kampvuur leer je jouw collega’s extra goed kennen. Onze summer school is elk jaar een groot succes! Ben jij erbij?

Waarden

Waarden

Een keurslijf? Daar doen wij niet aan, want iedereen is anders én elke opdracht is anders. USG Finance zorgt ervoor dat je als financial écht jezelf kunt zijn. Dan voel je je beter, heb je meer plezier, groei je sneller en kun je optimaal presteren. Samen zijn we in staat organisaties op financieel gebied te versterken en te vernieuwen. Jij wordt bij ons de financial die je bent.

Jouw (nieuwe) collega's

De toegevoegde waarde als interimmer verschilt per opdracht. Bij mijn opdrachten heb ik veel werkdruk opgevangen en daarin mijn toegevoegde waarde geleverd. Daarnaast ben je als interimmer ook echt een frisse wind binnen een organisatie

Jasper Molenbroek

Medior Finance Professional

Tijdens mijn studie wist ik eigenlijk niet wat ik wilde gaan doen. Toen kwam ik het Finance Traineeship van USG Finance tegen. Dit was voor mij ideaal vanwege de combi tussen leren in de Academy en aan de slag gaan in de praktijk op opdrachten. Een mooie middenweg!

Max van Ekeren

Medior Finance Professional

Als interim professional neem ik ervaring mee en probeer dit toe te passen op de opdracht zodat mijn opdrachtgever hier snel profijt van heeft. Je leert werkzaamheden snel onder de knie te krijgen, wat handig is als interimmer zodat je snel productief bent.

Stefan Linthorst

Senior Finance Professional

We hebben een hele leuke Academy groep, we leren van elkaars ervaringen en aanpak. En ik vind het vooral fijn dat je naast de maandbijeenkomsten ook via de Academy een connectie met USG Finance blijft houden.

Lars Pieterman

Finance Trainee

Direct aanmelden

Klaar voor een nieuwe toffe uitdaging? Meld je aan voor de USG Finance Academy. Kies hieronder jouw niveau, leer meer over ons aanbod en meld je direct aan.

Vragen?

Femke Louwers

Femke Louwers

Senior corporate recruiter
Astrid van der Haar

Astrid van der Haar

Accountmanager