Finance Trainee

Weet jij nog niet welke richting jij op wilt in finance? Kom er achter met het finance traineeship! Als Finance Trainee ga je twee jaar aan de slag bij verschillende organisaties en volg je trainingen. Zo leer je alle kneepjes van het finance vak en en doe je een brede basis kennis op. Daarna kan je als Young Finance Professionals een verdiepings- of verbredingsslag maken tot allround financial of juist tot specialist in een specifieke richting.

Direct inschrijven

Young finance professional

Op zoek naar meer verdieping? Ga aan de slag bij verschillende toonaangevende bedrijven zoals Allego, Volvo of Jumbo en volg specifieke trainingen. Zo word je in razend tempo een allround finance professional of juist een specialist, net waar jouw ambitie ligt.

Direct inschrijven

(Sr.) Finance Professional

Toe aan specialisatie? Met ons (Sr.) Finance Professional programma houd je je als interim consultant bezig met verschillende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Altijd met de focus op waar jij je in wilt ontwikkelen. Daar helpen wij je bij.

Direct inschrijven

Finance Trainee

Young Finance Professional

(Sr.) Finance Professional

Ontwikkel jouw finance talent

Jou de ruimte geven om je te blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk. Niet alleen door het toepassen van jouw specialistische kennis bij verschillende organisaties maar ook door training en opleiding waarin je kan blijven leren. Met onze USG Finance Academy blijf je up to date met relevante kennis en heb je zelfs de mogelijkheid om jouw kennis te delen met de andere finance professionals.

Wat we bieden

 1. 1
  Direct een contract voor onbepaalde tijd
 2. 2
  Salaris medior: €3500 - €5000 & Salaris senior: €5000+
 3. 3
  Gratis leaseauto (alleen bijtelling bij eigen gebruik) + tankpas of Car allowance
 4. 4
  25 vakantiedagen
 5. 5
  Maandelijks een gezellig uitje of borrel

Flexibel

Als (Sr.) Finance Professional ga jij je specialiseren. Daarom is het grootste gedeelte van het programma helemaal flexibel, zodat er genoeg ruimte is voor jouw wensen en behoeftes. Hier kijken we samen naar, en zo vinden we trainingen en opdrachten die in je straatje passen.

Eerst bespreken we samen wat je doelen en wensen zijn. Pas daarna begint onze zoektocht naar een interessante opdracht voor jou, want we willen dat je goed op je plek zit. Hier zie je een aantal voorbeelden van wat je binnenkort kunt gaan doen. Wat vind je hier van?

Direct inschrijven

Mogelijke functies

Business Controller

Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van diverse financiële rapportages en het gehele forecast proces. Je bent ook strategisch sparringpartner en adviseur voor het MT.

Finance Manager

Je stuurt je financiële afdelingen aan en structureert het betreffende organisatieonderdeel. Je bent leidinggevende van bijvoorbeeld een financiële administratie of een control team.

Project Controller

In deze rol neem je de financiële verantwoordelijkheid voor vaak grote projecten. Meestal is dit in de bouw of industriesector. Je brengt financiële structuur aan in diverse teams met verschillende specialismen.

USG Finance Academy

Heb je al een flink aantal jaren ervaring als financial en ben je op zoek naar meer afwisseling? Schrijf je in voor het (Senior) Finance Professional programma en neem deel aan het laatste (5e) jaar van de USG Finance Academy. In jaar 5 maak je de laatste verdiepingsslag en heb je zelfs de mogelijkheid om jouw specialistische kennis te delen in de Academy met bijvoorbeeld Finance Trainees. Na afronding van de USG Finance Academy ben je volwaardig Finance Professional.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Finance - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Please write your motivation in Dutch as a good command of the Dutch language is a requirement.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.