Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Corporate recruiter

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een corporate recruiter. Wil jij graag alle stappen uit het gehele recruitmentproces leren? En krijg je energie van het voeren van gesprekken...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Corporate Recruiter

Als recruiter ben je het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Je houdt je onder meer bezig met het zoeken naar geschikte kandidaten voor ons eigen Finance Traineeship en het voeren van...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Generatiemanagement
1 minuut leestijd

Die jonge Finance Professionals... Wie zijn die mensen eigenlijk?

Artificial Intelligence gaat de komende jaren iedere baan in Finance overbodig maken, pensioenen staan onder druk en blockchain gaat alles op zijn kop zetten. Nee, jonge finance professionals zijn niet te benijden. Maar als je naar hun huidige situatie kijkt, zou je dat niet zeggen.

De jongste generatie heeft de werkgevers namelijk voor het uitkiezen. Schaarste aan goed personeel is ook in 2019 nog een actueel thema, zeker ook in finance. Daarom buitelen organisaties over elkaar heen om de generaties X en Y aan te spreken. Maar hoe doe je dat?

Wie is de millennial?

Millennials, ook wel bekend onder de naam generatie Y, zijn nu grofweg tussen de 25 en 39. Achter hen aan komt generatie Z die nu tussen de 7 en 24 jaar oud is. Die generatie is ook bekend onder de naam IGen. Deze generatie bevindt zich nog maar in zeer beperkte mate op de arbeidsmarkt, maar millennials zijn inmiddels bijna allemaal aan het werk. Sterker nog: het CBS becijferde dat vanaf 2020 de helft van de Nederlandse beroepsbevolking uit Millennials bestaat.

Loyaal en maatschappelijk belang

De verhalen die over deze jonge professionals de ronde doen zijn in grote lijnen hetzelfde. Geef ze een uitdagende baan, een goede balans tussen werk en privé en veel flexibiliteit, dan zijn ze gelukkig. Maar wie wat dieper graaft ziet een genuanceerder plaatje. Natuurlijk hebben ze oog voor de inhoud van hun werk. Maatschappelijk belang weegt bijvoorbeeld zwaarder mee dan bij oudere generaties. Ook zijn ze loyaler naar werkgevers toe. Jobhoppen is niet echt aan de millennial besteed. Wie dus nu de juiste jonge financials aan zich weet te binden kan daar nog jaren plezier aan beleven.

Bernie Sanders en de kredietcrisis

Deze generaties zijn van huis uit gewend dat er meer naar ze geluisterd wordt en overlegd. Top down management heeft daarom zelden het gewenste effect. Daarnaast concludeerde The Huffington Post al eens in een uitgebreid artikel dat millennials in Amerika een voorkeur hebben voor socialisme omdat ze de kredietcrisis zeer bewust meegemaakt hebben. Van dichtbij zagen ze hun ouders, babyboomers, achterblijven met schulden terwijl grote banken een bail-outkregen. Het zou hun vertrouwen in het kapitalistische systeem, en het idee dat hard werken altijd beloond wordt, danig geschaad hebben. Het was in Amerika terug te zien bij de presidentsverkiezingen van 2016, waarbij Bernie Sanders als meest linkse kandidaat veruit het grootste percentage millennials aan zich wist te binden.

Met idealen kun je geen huis financieren

En hoewel bovenstaande allemaal heel idealistisch klinkt, is ook de jonge Finance Professional ‘maar’ gewoon een mens. Want hoewel een positieve werkvloersfeer hoog op het millennial-wensenlijstje staat, is de nummer één positie vergeven aan iets anders. Want wat vindt de millennial volgens een recent Deloitte-rapport het belangrijkste bij het kiezen van een nieuwe werkgever? Het salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met idealen kun je nou eenmaal geen huis financieren.

Deel dit artikel

;