Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Accountmanager

Een beginnende Accountmanager met overtuigingskracht. Daar zijn wij naar opzoek! Als junior Accountmanager word jij een authentieke verbinder die op tactisch en strategisch niveau een gedegen...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleidingsniveau HBO
Arnhem

Business Controller

Voor een facilitaire dienstverlener in Arnhem zijn we op zoek naar een fulltime Business Controller.

 • Je draagt bij aan de totstandkoming voor de juistheid, volledigheid en...

 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Generatiemanagement
1 minuut leestijd

Generatiemanagement: zo vind en bind je de beste professionals

Het aantal vacatures per werkloze is gestegen van 88 in het vorige kwartaal tot 100 nu. Daarmee bereikt de krapte op de arbeidsmarkt een nieuw hoogtepunt en het tekort aan financials is nijpend. In de war on talent die daardoor woedt moeten werkgevers zich steeds aantrekkelijker profileren voor potentiële werknemers. Generatiemanagement is daarbij een handig hulpmiddel. Je past daarbij namelijk HR-beleid en communicatie aan naar de wensen en verwachtingen van werknemers. Maar je kunt niet alle leden van een generatie over één kam scheren.

De schaarste aan financials geldt over de hele linie, maar er is vooral een enorme vraag naar compliance- en dataspecialisten. Compliance vanwege de alsmaar toenemende regeldruk en data vanwege de enorme mogelijkheden van, en eisen aan, Business Intelligence.

Wat is generatiemanagement

Bij generatiemanagement pas je communicatie, werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en andere zaken in HR en recruitment aan voor verschillende generaties. Er zijn nu eenmaal verschillen tussen generaties. Door je te verplaatsen in professionals van verschillende leeftijdsgroepen en je beleid en communicatie hierop aan te passen, spreek je ze beter aan én benut je hun specifieke kwaliteiten.

Focus op young professionals

In de huidige wervingsstrijd zijn voornamelijk de young professionals het doelwit, dus komt het erop neer dat bedrijven zich steeds meer aanpassen aan de wensen en verwachtingen van jongeren. Bedrijven haasten zich te profileren als informele organisatie met korte lijnen, doorgroeimogelijkheden, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele werktijden voor een goede werk-privébalans. Dit mag de jonge generatie dan aanspreken, oudere werknemers hechten hier doorgaans minder waarde aan. Goed generatiemanagement wil zeggen dat je ook daar oog voor hebt. Oudere werknemers willen vaak waardering voor hun kennis en ervaring. Dit kun je ze geven door ze in te zetten voor kennisoverdracht, begeleiding en coaching. Zo worden hun kennis en ervaring benut en krijgen zij de kans om een nieuwe uitdaging op te pakken. Belangrijk, want je hebt deze ervaren financials nodig binnen je organisatie.

Generalisatie ligt op de loer

Een valkuil van generatiemanagement is generalisatie. WhatsApp en andere social media zijn bijvoorbeeld goed in te zetten bij communicatie met jongeren, maar dit wil niet zeggen de ouderen niet via WhatsApp willen communiceren. Hetzelfde geldt voor persoonlijke ontwikkeling. Hoewel dit typisch iets is waar jongeren waarde aan hechten, staan veel oudere werknemers ook open voor cursussen en opleidingen. Flexibiliteit en keuzevrijheid zijn dus belangrijk, bijvoorbeeld als het gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden. Bedrijven die standaard een ander pakket aan arbeidsvoorwaarden aan ouderen of jongeren bieden, slaan de plank mis. Het is te simpel om jongeren een opleidingsbudget te geven en ouderen een premievrije pensioenregeling. Het is beter werknemers zelf te laten kiezen wat ze willen.

Speel in je HR-beleid dus in op de verschillen tussen generaties, maar houd rekening met individuele wensen en uitzonderingen. Vergeet niet dat je werknemers allemaal individuen zijn.

Deel dit artikel

;