Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Sluit je aan bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Als financial kun je alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

 

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Amsterdam

CDD Analist

Op zoek naar een opdracht die volop in de belangstelling staat in een omgeving die de springplank voor de toekomst is? Ga je de uitdaging aan om te werken in een dynamische team die onderzoek...


  • Dienstverband
    Fulltime (40.0 uur)
  • Contracttype ZZP
  • Opleidingsniveau HBO
Apeldoorn

CDD Analist Senior

Wij zoeken een Senior CDD Analist. Het CDD proces is binnen deze verzekeraar vol in ontwikkeling en dat maakt het interessant. Er valt hier veel te leren, maar ook jouw input is hier belangrijk...


  • Dienstverband
    Fulltime (40.0 uur)
  • Contracttype ZZP
  • Opleidingsniveau HBO
Rotterdam

Financieel analist Business controller

In deze fulltime rol van Financieel Analist / Business Controller komen de complexe marktprocessen rondom inkoop en verkoop van energie samen. Denk aan handelsresultaten in een steeds...


  • Dienstverband
    Fulltime (40.0 uur)
  • Contracttype Tijdelijk
  • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG MarCom, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Neem contact op
pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Project in beeld
3 minuten leestijd

Project in beeld: Aan de slag bij Ritchie Bros

Hi, ik ben Nina, woonachtig in Huizen en ik ben 22 jaar. Sinds 1 oktober 2021 ben ik dienst bij USG Finance en zit momenteel op mijn eerste opdracht bij Ritchie Bros in Breda. Hier ben ik werkzaam als medewerker Accounts Receivable. De opdracht zou in eerste instantie tot eind 2021 duren, maar het is verlengd!

Klinkt goed! Kan je wat meer vertellen over je opdracht bij Ritchie Bros? 

Ritchie Bros is een van de grootste veilinghuizen op onder andere het gebied van landbouw, bouw transport en meer. Van oorsprong komt de organisatie uit Canada, maar het zit echt over de hele wereld. Er worden veilingen gehouden en ik ben verantwoordelijk voor alles wat er in Italië gebeurd. Er zijn verschillende veilingplatformen. Bijvoorbeeld een veilingplatform wat je kan zien als een soort van marktplaats. Ook zijn er wat grotere live veilingen die om de zoveel maanden in elk land worden gehouden. Honderden producten gaan dan op 1 dag weg. Dat vergt natuurlijk ook meer administratie en controle. 

‘’Mijn manager vraagt naar mijn leerdoelen en begrijpt hierdoor goed wat ik wil leren en welke richting ik op wil met mijn ontwikkeling.’’


Cultuur

Mijn manager bij Ritchie Bros is Laila, zij heeft ook ooit bij USG Finance gewerkt. Dat is heel fijn, want zij snapt waar je doorheen gaat. Verder kan ik met haar goed praten over het USG Finance Traineeship en ze begrijpt wat een opdracht leuk en uitdagend maakt. Ik werk in het Accounts Receivable team met ongeveer 15 collega’s. We starten in de ochtend met een meeting om even bij te praten en te kijken waar we elkaar voor nodig hebben. De voertaal is Engels, want iedereen komt overal vandaan. Aangezien ik veel met Italianen werk, leer je verschillende culturen goed kennen. Zo zijn ze in Italië lekker temperamentvol en is alles ‘urgent’. Dat was dus wel even wennen voor mij, maar ook wel grappig om te ervaren. Er zitten bij Ritchie Bros meerdere trainees van verschillende bedrijven en je wordt direct in het werk meegenomen. Je bent niet minder dan collega’s in vaste dienst en je hebt dezelfde verantwoordelijkheden. Het voelt niet alsof ze niet in je willen investeren omdat je er maar tijdelijk bent. Met kerst mocht ik bijvoorbeeld gewoon meedoen met lootjes trekken, zulke dingen zijn wel echt heel leuk. 

Wat houdt je opdracht precies in?  

In eerste instantie ben ik aangenomen voor het opschonen van alle bedragen die nog open stonden. Toen dat was opgeschoond kwam er plek vrij bij het team wat verantwoordelijk is voor de klanten van Italië. Voor deze functie ben ik veel getraind, o.a. voor het systeem Oracle. Dit is natuurlijk harstikke leuk want daardoor heb ik veel contact met collega’s, dit is voor mij een hele nieuwe uitdaging. Als je bij Ritchie Bros laat zien dat je het goed doet, dan krijg je vanzelf extra taken. Ik ben dus gedeeltelijk zelf verantwoordelijk geweest voor mijn verlenging en ik heb ook ruimte gekregen vanuit de organisatie om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik word constant uitgedaagd om nieuwe taken op te pakken en ik heb voldoende vertrouwen dat ik het kan en dat het goed gaat komen. 

‘’Ik heb bewust gekozen voor het USG Finance Traineeship omdat ik zo verschillende opdrachten krijg en veel kan zien en leren.’’


Welke toegevoegde waarde lever jij?

Ik merk dat er bij een verandering actief om mijn feedback wordt gevraagd. Ik kan er met een frisse blik naar kijken omdat ik nieuw ben. Ik heb hier echt geleerd om alles gewoon te vragen, ook als je iets niet weet. En vertrouwen te hebben in dat je het wel kunt, juist omdat ik bij Ritchie Bros best wel veel verantwoordelijkheid krijg.

USG Finance Academy

Voor ik aan deze opdracht begon, had ik nog geen praktijkervaring. In mijn opleiding heb ik nooit een stage gelopen of eens bij een organisatie binnen gekeken. Daarom heb ik bewust gekozen voor het USG Finance Traineeship omdat ik dan kan wisselen van verschillende opdrachten en zo veel kan zien en leren. Dit doe ik graag samen met leeftijdsgenoten en die heb ik gevonden bij de USG Finance professionals. Ik had direct een goede klik met de mensen die daar werken. Verder vond ik het vooral prettig dat hier niet gefocust werd op één bepaalde branche zoals bijvoorbeeld de verzekeringsbranche.

Op dit moment heb ik 5  trainingen gehad in de USG Finance Academy, en dat waren gelijk leuke dagen. Aan het eind van de dag had ik echt het idee dat je elkaar al beter kende en leek het alsof we echt al een groep waren geworden. Vooral door met elkaar in gesprek te gaan en opdrachten in kleine groepen te doen. Dat zorgt er in ieder geval ook voor dat je makkelijker over je ontwikkeling praat. Vooral door het feit dat je daar gelijkgestemden vindt waar je mee kan praten. 

Waar ligt je ambitie? 

Ik vind het belangrijk dat ik blijf leren en mijzelf blijf ontwikkelen, dat kan dan ook als USG Finance professional door bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan. Ik zou het leuk vinden om een volgende opdracht te doen waar ik meer naar kantoor zou kunnen. Het lijkt me ook tof om dan te werken in een branche die wat dichter bij mij staat, de landbouwproducten staan relatief ver van mij af. Verder zou ik graag nog wat meer verschillende richtingen in Finance willen ervaren. Ten slotte lijkt het me prettig als de opdracht is afgebakend en concreet is zodat ik echt een specialistische rol heb. 
Deel dit artikel