Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Accountmanager

Een beginnende Accountmanager met overtuigingskracht. Daar zijn wij naar opzoek! Als junior Accountmanager word jij een authentieke verbinder die op tactisch en strategisch niveau een gedegen...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleidingsniveau HBO
Arnhem

Business Controller

Voor een facilitaire dienstverlener in Arnhem zijn we op zoek naar een fulltime Business Controller.

 • Je draagt bij aan de totstandkoming voor de juistheid, volledigheid en...

 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Accounting en control
1 minuut leestijd

Unique Finance en USG Finance bundelen hun krachten

Vanaf 1 december 2020 worden de krachten van Unique Finance en USG Finance Professionals gebundeld en gaan zij samen verder onder de vlag van USG Finance Professionals.

De integratie van deze twee organisaties stelt ons in staat om nog meer mogelijkheden te bieden in het verbinden van financieel talent met onze opdrachtgevers. Daarnaast wordt de dienstverlening van USG Finance door deze samenvoeging uitgebreid met werving & selectie waardoor wij u als brede HR dienstverlener kunnen ondersteunen bij uw personeelsvraagstukken.

Onze volledige dienstverlening bestaat vanaf 1 december uit:

 • Detachering en interim dienstverlening van finance en audit professionals;
 • Werving & selectie van finance en audit professionals;
 • Project sourcing;

Door deze aanvulling kunnen we onze opdrachtgevers een tijdelijke én een structurele oplossing bieden die bijdraagt aan een stabiele en toekomstbestendige finance afdeling.

Echt en vernieuwend

Bij USG Finance staan de kernwaarden echt & vernieuwend centraal.  Alle medewerkers worden uitgedaagd om zich in hun werk te blijven vernieuwen. Continuïteit en duurzame ontwikkeling van organisaties wordt alleen gerealiseerd, wanneer je echt jezelf  kan zijn. Als je jezelf bent, durf je namelijk echt dat stapje extra te zetten. Voor professionals is USG Finance het portaal naar het bedrijfsleven en voor organisaties de partner om in tijdelijk en structureel in control te zijn, nu en in de toekomst.

Op naar de toekomst

Wat betekent deze overgang voor onze opdrachtgevers? Behalve een uitbreiding van onze dienstverlening en een uitbreiding van het netwerk waar u van profiteert, zijn er geen verschillen. U kunt net als altijd rekenen op de kwaliteit en persoonlijke benadering die u van USG Finance Professionals gewend bent. Met deze samenvoeging zijn wij nog beter in staat de vraag, behoeften, expertise, en het financieel talent perfect op elkaar aan kunnen laten sluiten

Wij heten onze nieuwe collega’s en de opdrachtgevers van Unique Finance van harte welkom bij USG Finance Professionals.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

We hopen u snel te ontmoeten in deze nieuwe vorm!

USG Finance Professionals

Deel dit artikel

;