Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Werken bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Je kunt alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Utrecht

Talent manager

Als talent manager hou je je bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze Finance professionals, jij bent het vaste aanspreekpunt voor 30-35 professionals. Door jou kunnen zij het beste uit...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau HBO
Utrecht

Junior Accountmanager

Een beginnende Accountmanager met overtuigingskracht. Daar zijn wij naar opzoek! Als junior Accountmanager word jij een authentieke verbinder die op tactisch en strategisch niveau een gedegen...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleidingsniveau HBO
Arnhem

Business Controller

Voor een facilitaire dienstverlener in Arnhem zijn we op zoek naar een fulltime Business Controller.

 • Je draagt bij aan de totstandkoming voor de juistheid, volledigheid en...

 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Vast
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen

Trends & Ontwikkelingen
1 minuut leestijd

Zestien blogs die je als financial wilt volgen

Als finance professional wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt in het vakgebied. Je hebt vast al één of twee blogs die je zo af en toe bekijkt, maar er is nog zo veel meer interessants te vinden! Wij verzamelden dé blogs die je als financial wilt volgen.

Het nieuws bijhouden

Financieel nieuws is er 24 uur per dag, iedere dag weer. Indruk maken bij de koffieautomaat met de laatste nieuwtjes? Dan zijn dit de websites die je wilt volgen.

De verdieping opzoeken

Meer behoefte aan verdieping? Dan zijn deze blogs voor jou! Je vindt er cases, achtergronden, opinie, best practices en debatten. Ter inspiratie en vooral ook om heel veel te leren!

 • Financieel Management Een online platform voor financials, controllers en CFO’s. Je vindt er alles wat je moet weten: nieuws, achtergronden, opiniestukken en ga nog maar even door.
 • CM Web Een platform voor de ambitieuze financieel professional die in control wil zijn. Op CM web vind je interviews met inspirerende voorbeelden en een blik op de (Nederlandse) economie.
 • CFO Association Een exclusieve community van CFO’s en FD’s in Nederland. Je leert van de kennis, ervaring en inspiratie van de belangrijkste CFO’s van Nederland.
 • Accountant.nl Het platform van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Je vind er nieuws, opinie, achtergronden en debat.
 • Business Insider Nieuwsblog met zowel Nederlands als internationaal economisch nieuws. Een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van businessnieuws.

Interessant om te lezen

Van sommige dingen moet je gewoon op de hoogte zijn. Deze websites staan vol met must-know onderwerpen én zijn vermakelijk om te lezen.

 • Follow the Money Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.
 • Das Kapital Das Kapital heeft niet altijd het sociaal wenselijke antwoord, maar daar heeft dit weblog nooit een boodschap aan gehad.
 • IBM Big Data Hub Netwerk voor content en conversatie over big data en analytics. Speciaal opgericht voor thought-leaders, experts en anderen die zich met big data bezig houden.

Deel dit artikel

;