Tip! Met deze maaltijden kom jij de dag door als financial
1 minuut leestijd

Tip! Met deze maaltijden kom jij de dag door als financial

Als financieel professional is het belangrijk om niet alleen je financiën te beheren, maar ook je gezondheid. Daarom delen we vandaag enkele voedzame en gemakkelijke maaltijdideeën die perfect passen bij het drukke leven van een financial!

Ontbijt: Powerstart havermout

Geef jezelf een stevige start van de dag met havermout gevuld met vezels en eiwitten. Kook havermout in je melk naar keuze en voeg dan gehakte noten, een scheutje honing en een handjevol bessen toe voor een smaakvolle en voedzame maaltijd. Een muesli mix uit de supermarkt kan natuurlijk ook!

Lunch: Quinoasalade met gegrilde groenten

Een voedzame lunch om je energie op peil te houden. Kook quinoa volgens de instructies op de verpakking en meng het met gegrilde groenten zoals paprika, courgette en cherrytomaten. Voeg wat feta en verse kruiden toe voor extra smaak. 

Snack: Gezonde energy bars

Vermijd de verleiding van ongezonde snacks en kies in plaats daarvan voor een energy bar. Mix dadels, noten, havermout en een vleugje honing in een blender, vorm ze tot repen en bewaar ze in de koelkast voor een snelle snack onderweg. Geen zin of tijd om je eigen bar te maken? In de supermarkt liggen genoeg soortgelijke alternatieven!

Avondeten: Geroosterde zalm met zoete aardappelen en broccoli

Een eenvoudig maar voedzaam diner dat binnen no-time op tafel staat. Marineer zalmfilets in een mix van citroensap, olijfolie en knoflook, rooster ze in de oven en serveer met geroosterde zoete aardappelen en gestoomde broccoli.

Toetje: Verwenmomentje met chocolade mousse

Geef jezelf een welverdiend verwenmomentje met een heerlijke chocolade mousse. Zelf maken? Meng gesmolten pure chocolade met opgeklopte room en een scheutje vanille-extract, laat het opstijven in de koelkast en geniet van elke romige lepel. Geen puf meer aan het eind van de dag? Geen probleem: je vindt kant-en-klare chocolade mousse in iedere supermarkt!

Gezonde voeding is de sleutel tot een productief en evenwichtig leven, zelfs in de drukke wereld van financiën. Probeer deze maaltijdideeën uit en laat ons weten welke jouw favoriet is!

Wil jij aan de slag bij USG Finance? Bekijk onze vacatures of kom direct met ons in contact. Ben je starter in het financieel vakgebied? Bekijk ons Traineeship.

Deel dit artikel