TNO gunt USG Finance aanbesteding
Management
0 minuten leestijd

TNO kiest USG Finance als vaste samenwerkingspartner voor inhuur van financials

Op 9 januari was de kick-off van de samenwerking tussen TNO en USG Finance. TNO, de onafhankelijke onderzoeksorganisatie die zich bezighoudt met innovatie en kennisontwikkeling op verschillende gebieden, heeft USG Finance geselecteerd als haar partner voor het leveren van professionals op het gebied van financiële werkzaamheden. USG Finance heeft de aanbesteding voor het perceel Finance gewonnen, waarmee zij verantwoordelijk wordt voor het leveren van professionals voor de financiële afdeling van TNO. De aanbesteding maakt deel uit van het inkoopbeleid van TNO voor de inzet van flexibele arbeid en professionals.

Het perceel Finance bij TNO Corporate Services Organisatie (de staforganisatie) zet tijdelijk professionals in om bij te dragen aan een effectieve financiële afdeling. De opdrachten zijn primair voor detachering. Alleen als dit niet mogelijk is en het past bij de opdracht, kan TNO via de bestaande partners een minicompetitie organiseren voor een nieuwe opdracht voor een zzp’er. We zijn trots om deze samenwerking met TNO aan te gaan en kijken ernaar uit om een positieve en professionele bijdrage te leveren aan de financiële afdeling van TNO.

Werken bij TNO

Heb jij een passie voor finance en wil je werken voor een van de meest innovatieve onderzoeksorganisaties van Nederland? Dan is dit je kans om je aan te sluiten bij USG Finance en deel uit te maken van een dynamisch en inspirerend team. De meest voorkomende functieprofielen waarvoor TNO opdrachten zal uitzetten zijn; unit controller, project controller, business controller, credit controller en financieel administratief medewerker. Voor deze rollen zijn wij per direct op zoek naar financials.

Ben jij enthousiast geworden om voor TNO te werken via USG Finance en wil je meer weten?
Solliciteer direct en we nemen zsm contact met je op!

Over USG Finance
USG Finance is een toonaangevende leverancier van expertise in financiële vraagstukken voor iedere organisatie. Wij bieden detachering en zzp-bemiddeling. We beschikken over een groot netwerk van gekwalificeerde en ervaren Finance professionals die ingezet kunnen worden voor uiteenlopende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. USG Finance luistert, signaleert, adviseert, denkt en werkt mee, en vraagt door naar de ‘vraag achter vraag’.

Deel dit artikel