De eerste werkdag van Jorrit Gummels USG Finance
Project in beeld
1 minuut leestijd

Van horeca, naar marketing, naar finance: De eerste werkdag van Jorrit

Maak kennis met Jorrit Grummel, die onlangs zijn carrière bij USG Finance is gestart. Sinds 1 maart 2024 werkt hij bij USG Finance en heeft hij inmiddels zijn eerste opdracht bij een van de opdrachtgevers opgepakt. In dit interview deelt Jorrit zijn eerste ervaringen, van de spanning voorafgaand aan zijn eerste werkdag tot het warme ontvangst door zijn collega's.

Wie ben je en hoe ben je bij USG Finance terecht gekomen?

“Hoi, ik ben Jorrit Grummel, 25 jaar oud en ik woon in Erica. Dat ligt in Drenthe, net onder Emmen! Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de hogeschool en tijdens mijn studie heb ik gewerkt in de horeca. Naast mijn studie en bijbaan ben ik ook mijn eigen bedrijf in marketing gestart (wat ik trouwens nog steeds doe!). Ook heb ik een beetje ervaring opgedaan met financiële administratie, wat mij uiteindelijk heeft geleid naar een carrière in finance. Sinds 1 maart 2024 werk ik bij USG Finance.”

Je bent inmiddels begonnen op een opdracht bij eén van onze opdrachtgevers! Hoe voelde je je voorafgaand aan je eerste werkdag?

“Ik was super gemotiveerd voor mijn eerste werkdag en kon niet wachten om te beginnen. De spanning en nieuwsgierigheid over wat mij te wachten stonden, gaven mij een extra boost. Het gevoel dat je aan iets nieuws begint was is altijd leuk.”

Hoe was die eerste dag? Wat heb je zoal gedaan?

Toen ik aankwam viel me meteen de ontspannen en gemoedelijke werksfeer op. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam, wat meteen een goed gevoel gaf.

“Mijn eerste dag begon met een uitgebreide presentatie over wat mij de komende weken te wachten staat. Dit gaf me een duidelijk beeld van mijn rol en verantwoordelijkheden. Ik heb ik alle noodzakelijke zaken geïnstalleerd die ik nodig heb om mijn werk uit te kunnen voeren, zoals het instellen van mijn computer en toegang krijgen tot de benodigde systemen.”

En heb je al kennisgemaakt met je nieuwe collega's?

“Jazeker, laatst was er zelfs het jaarlijkse teamuitje waar ik ook bij aansluitte. Het was leuk om niet alleen mijn eigen team te leren kennen, maar ook collega's van andere teams en uit verschillende regio's. De eerste indruk van het team is erg goed. Ik kreeg het gevoel dat iedereen klaar staat om me te helpen en het is duidelijk dat er een sterke teamgeest heerst.”

Nu zijn we alweer een tijdje verder: hoe kijk je terug op je eerste werkdag?

“Ik kijk terug op een super leuke en ook leerzame dag. Ik heb niet alleen veel informatie gekregen over hoe mijn opdracht en tijd eruit komt te zien bij mijn opdrachtgever, maar ik heb ook een goed beeld gekregen van de werksfeer en cultuur. Het was een dag vol nieuwe ervaringen en ik kijk ernaar uit om verder te groeien en bij te dragen aan het team.”

Wil jij net als Jorrit ook aan de slag als interim financial? Ga naar onze vacatures, lees meer informatie of zoek direct contact! Ben jij starter in het financevak? Bekijk ons Traineeship.

Deel dit artikel