USG Finance
HBO/WO | 32 - 40 uur | Landelijk | € 2500-2600

Finance Traineeship

Financials kom je overal tegen. In het bedrijfsleven, bij verzekeraars, de zakelijke dienstverlening en de overheid. Na een finance studie kun je generalistisch aan de slag gaan, maar ook als specialist. Maar hoe weet je nou welke organisatie en functie bij je past? Simpel, door tijdens het Finance traineeship bij zoveel mogelijk opdrachtgevers aan de slag te gaan, voor je écht een keuze maakt.
Solliciteer direct

Wat we vragen

  • Afgeronde HBO/WO studie Accountancy, Finance & Control, Business Administration, (Business) Economics of Finance;
  • Je vindt het leuk om in nieuwe situaties en omgevingen te functioneren;
  • Je neemt je werk serieus, maar jezelf niet zo.
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat we bieden

  • Opleiding, begeleiding en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
  • Salaris: HBO € 2.500,- / WO € 2.600,- + bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om daar nog 5 extra dagen bij te plussen
  • Direct een vast contract;
  • Een leaseauto;
  • De mogelijkheid om jouw ambities (bijvoorbeeld reizen of een vervolgopleiding) waar te maken tijdens je dienstverband.

Over USG Finance

Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance-professionals biedt USG Finance altijd een passende toekomstbestendige oplossing voor financiële en personele vraagstukken.

We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

 

Altijd de laatste vacatures in je mail

Emma Sebel
Junior corporate recruiter


Deel vacature

Aan het woord: Maarten Vos

Waarom een traineeship bij USG Finance?

Als je wilt werken voor verschillende opdrachtgevers, is USG Finance een heel goede keuze. Je leert flexibel te zijn en om te gaan met verandering. Ik zit nu op opdracht binnen de control afdeling op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten, maar dat had net zo goed nutsbedrijf Liander kunnen zijn. Dat is weer een hele andere branche. Je moet voldoening kunnen halen uit verandering, dat geldt voor mij zeker! Naast de opdrachten krijgen we trainingen die je direct kunt toepassen in het werkveld. Deze trainingen gaan bijvoorbeeld over soft skills, maar we ontwikkelen ons ook vakinhoudelijk als professional. In de tussentijd bespreek ik met mijn mentor Ronald hoe ik het geleerde in de praktijk kan toepassen en welke resultaten ik heb bereikt.

herculesplein-100-foto-3

USG Finance Professionals

Herculesplein 100
3584 AA Utrecht
+31 (0)30 670 49 61
informatie@usgfinance.nl

USG Finance Academy

Binnen USG Finance vinden wij het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Niet alleen door te leren bij verschillende organisaties, maar ook in de vorm van opleiding. Onze professionals kunnen zich maar liefst 5 jaar blijven ontwikkelen in de USG Finance Academy. Binnen deze Academy stroom jij in binnen het traineeship waar jij met behulp van training en coaching jouw stip op de horizon mag bepalen. Als je het traineeship hebt afgerond, zet je de stap naar de functie van Young Finance Professional. Met deze promotie kom je in de volgende fase van de Academy terecht. In deze fase zijn de trainingen afgestemd op de werkervaring die je tot dan toe hebt opgedaan en kun je daarin een specialisatie kiezen. Hierdoor kom je steeds dichtbij het bepalen van en toewerken naar jouw uiteindelijke doel.

Missie USG Finance

Wij geloven dat continuïteit en duurzame ontwikkeling van organisaties alleen gerealiseerd wordt, wanneer je echt jezelf kan zijn. Daarom ontwikkelen en inspireren wij onze Finance Professionals, zodat zij onze opdrachtgevers op hun eigen manier helpen om continu in control te blijven. Als je jezelf bent, durf je namelijk echt dat stapje extra te zetten.

De wil om te leren en veranderen, gecombineerd met een nuchter en realistische houding, zien wij als de drijver van persoonlijke ontwikkeling. Wij vertalen dit in de drijfveer Vernieuwing en de eigenschap Echtheid. Deze twee elementen zijn de basis voor onze toegevoegde waarde en de inrichting van het business-model van USG Finance.

Brochure Finance Traineeship
Wil je meer weten over het Finance Traineeship?

Is dit jouw baan?

Ben jij enthousiast over deze opdracht? We maken graag kennis met je!

Toch nog een vraag?

Heb je vragen of wil je nog meer overtuigd worden? Emma staat je graag te woord.

Emma Sebel
Junior corporate recruiter