USG Finance

Accounting en Control

We zijn het aanspreekpunt voor organisaties met behoefte aan financiële expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting, control en financieel management. Of het nu gaat om accountingwerkzaamheden, specifieke reportingvraagstukken of tijdelijke behoefte aan een interim financial & business controller; wij bieden de oplossing. Ook in drukke periodes kunnen opdrachtgevers rekenen op onze professionals met ruime expertise op het gebied van accounting en controlling.

Wat ons onderscheidt

  • Onze persoonlijke benadering en inhoudelijke aanpak vormen de basis voor lange termijn relaties, zowel met professionals als met opdrachtgevers.
  • Uw contactpersoon is vakinhoudelijk onderlegd, weet wat er speelt en begeleidt u én de finance professional van a tot z bij de oplossing van uw vraagstuk.
  • Het zijn onze uitgesproken focus op finance en de expertise die we hierin door de jaren heen hebben opgebouwd die ons onderscheiden.

Focus op blijvend resultaat

Onze ondersteuning is vaak tijdelijk, maar de resultaten zijn blijvend. U kunt rekenen op een doeltreffende aanpak, gericht op uw specifieke situatie waarbij een sustainable oplossing centraal staat.

Behoefte aan expertise, flexibele inzet of tijdelijke extra capaciteit? Neem gerust contact op.