USG Finance
Dynamische sturing in turbulente tijden

Data, drijfveren en gedrag

Dynamische sturing is essentieel in tijden waarin veel verandert. De huidige ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Technologisch natuurlijk, maar afgelopen tijd ook zeker maatschappelijk. Het is zaak om ons continu aan te passen aan deze veranderende omstandigheden door ons gedrag te wijzigen en meer gebruik te maken van de volop aanwezige data.

Vraag hier onze nieuwste uitgave aan!

Deze uitgave gaat specifiek in op deze uitdaging en geeft handvatten voor de dagelijkse praktijk van de financieel manager en controller. Dit onderwerp sluit naadloos aan bij de visie van USG Finance om jezelf elke dag te vernieuwen en de financial te worden die je bent. Daarom geven wij onze relaties de mogelijkheid om een exemplaar van dit boek te krijgen.

Wilt u ook up to date zijn over de huidige ontwikkelingen op technologisch en maatschappelijk gebied? Lees dan het nieuwe boek Dynamische Sturing In Turbulente Tijden, geschreven door Fred Conijn.

Laat uw gegevens hier achter, dan komen wij de uitgave persoonlijk overhandigen.

Wij overwegen om een seminar met de schrijver te organiseren, waarbij ook in gesprek kan worden gegaan over uw visie. Heeft u daar interesse in, zou u dat dan willen aangeven?

Instemming

Lees hier de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.
boek cover