Jasper Volker: onboarding bij USG Finance
Finance Academy
0 minuten leestijd

De onboarding van Jasper Volker: van International Business naar Finance

Jasper is 24 jaar en komt uit Heerenveen. Hij heeft International Business gestudeerd in Groningen en heeft daarna besloten om de finance kant op te gaan. Daar bovenop gingen de financieel gerelateerde vakken hem goed af, dus was de keuze vrij snel gemaakt!

Hoe Jasper bij USG Finance terechtkwam 

Na verschillende traineeships tegen elkaar af te wegen, merkte Jasper dat deze het beste bij hem past. Hij had zijn eerste gesprek met recruiter Manon. Hij vond dit een leuk gesprek en Manon vertelde meer over de organisatie en het traineeship. Na dit positieve gesprek mocht hij een assessment maken. Een paar dagen later belde recruiter Femke hem met goed nieuws: Hij mocht aan de slag bij USG Finance!

Jasper’s ervaring tijdens de onboarding

Tijdens de onboardingsdag waren er ook andere nieuwe trainees aanwezig en konden ze als groep starten. Tijdens de onboarding kwam ook accountmanager Angelique langs. Ze vertelde de groep over het proces van een opdracht vinden. 

“Ik had mijn onboarding in maart terwijl ik in april startte. Voor mij zat er dus nog wat tijd tussen voordat ik echt begon. Wel heb ik nog een leuk gesprek gehad met Angelique om verder kennis te maken en de verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Verder hield Femke mij goed op de hoogte van alles wat er gebeurde of moest gebeuren om fris van start te gaan. Ik ben nog niet op opdracht maar daar kan erg snel verandering in komen!”

Wil jij ook aan de slag bij USG Finance? Bekijk onze vacatures of kom direct met ons in contact. Ben je net als Jasper starter in het financieel vakgebied? Bekijk ons Traineeship.

Deel dit artikel