De Vrije Universiteit Amsterdam Campus Aanbesteding USG Finance
1 minuut leestijd

De Vrije Universiteit Amsterdam kiest USG Finance als leverancier van financiële experts

De Vrije Universiteit Amsterdam, De VU, heeft USG Finance gekozen als partner voor het leveren van professionals op het gebied van financiële werkzaamheden. De komende jaren is USG Finance verantwoordelijk voor het leveren van professionals voor de financiële afdeling van De VU. De universiteit streeft ernaar de diversiteit en personeelssamenstelling te vergroten, en deze overeenkomst maakt deel uit van die doelstellingen.

USG Finance is niet alleen gekozen vanwege onze expertise op het gebied van financiële dienstverlening, maar ook vanwege onze gedeelde visie op diversiteit en inclusie. De VU en USG Finance streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin diverse talenten tot bloei komen, wat niet alleen de professionaliteit van de financiële afdeling zal versterken, maar ook zal bijdragen aan een inclusieve universitaire gemeenschap.

Onze financials worden tewerkgesteld bij de Dienst Financiën. Deze dienst is verantwoordelijk voor de financiële strategie- en beleidsontwikkeling. Ook richt de dienst zich op de financiële informatievoorziening, business control, inkoop en corporate finance. Daarnaast voert de dienst de gehele financiële administratie uit voor de VU. Financiën bestaat uit een centrale organisatie en decentrale afdelingen per faculteit. De afdeling per faculteit richten zich op een financiële informatievoorziening, business control, projectcontrol incl. -administratie van extern gefinancierde projecten. Tevens verzorgen zij de financiële administratie van de betreffende faculteit.

Werken bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Heb jij een passie voor finance en wil je graag werken voor een van de grootste onderzoeks- en onderwijsuniversiteiten in Nederland? Dan is dit je kans om je aan te sluiten bij USG Finance en deel uit te maken van een innovatief team dat midden in de samenleving staat en actief bijdraagt een de ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek. De meest voorkomende functieprofielen die USG Finance voor de Vrije Universiteit Amsterdam zal werven; project controller, controller, medewerker administratieve processen en systemen en medewerker bestuurlijke informatievoorziening. Voor deze rollen zijn wij per direct op zoek naar financials. Tevens is er ook ruimte voor management- en beleidsposities binnen het financiële vakgebied.

Ben jij enthousiast geworden om voor de Vrije Universiteit Amsterdam te werken via USG Finance en wil je meer weten?

Solliciteer direct en we nemen z.s.m. contact met je op!

Over USG Finance

USG Finance is een toonaangevende leverancier van expertise in financiële vraagstukken voor iedere organisatie. Wij bieden detachering en zzp-bemiddeling. We beschikken over een groot netwerk van gekwalificeerde en ervaren Finance professionals die ingezet kunnen worden voor uiteenlopende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. USG Finance luistert, signaleert, adviseert, denkt en werkt mee, en vraagt door naar de ‘vraag achter vraag’.

Deel dit artikel