USG Finance wilt aanbesteding bij Beeld en Geluid
0 minuten leestijd

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid gunt USG Finance de aanbesteding!

USG Finance heeft de aanbesteding voor de inhuur van professionals voor financiële adviesdiensten van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid gegund gekregen. De totale looptijd van de gunning is minimaal 2, tot maximaal 4 jaar.

Gedurende deze periode mogen wij samen met 2 andere partijen RA'Quel B.V. en Hofmeier Financiële Specialisten B.V. de vraag naar financials invullen van administratief tot en met strategisch.

Anne-Albert Gros, directeur USG Finance: “We zijn heel erg blij dat we het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de komende 4 jaar van dienst mogen zijn. Het is in meerdere opzichten een mooie aanvulling op onze portefeuille van opdrachtgevers, net als dat het voor onze finance professionals een mooie (ontwikkel)omgeving is. Natuurlijk willen we hierbij ook de andere 2 partijen, RA'Quel B.V. en Hofmeier Financiële Specialisten B.V. van harte feliciteren met de gunning.”

Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Ze werken samen met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, aansprekende deskundigen, nationale en internationale universiteiten, betrokken bedrijven en spraakmakende influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een open, vrije, inclusieve én mediawijze samenleving. Beeld & Geluid beheert één van de grootste gedigitaliseerde media-archieven ter wereld. Boordevol met onder meer radio, televisie, YouTube-video’s, objecten, geschreven pers, podcasts en games.

 Ben jij als financial geïnteresseerd om via USG Finance een opdracht uit te voeren bij het Nederlands Instituut Beeld en Geluid? Neem dan contact op met Femke Louwers of Peter van Gestel.

Deel dit artikel