Accounting en control
1 minuut leestijd

Unique Finance en USG Finance bundelen hun krachten

Vanaf 1 december 2020 worden de krachten van Unique Finance en USG Finance Professionals gebundeld en gaan zij samen verder onder de vlag van USG Finance Professionals.

De integratie van deze twee organisaties stelt ons in staat om nog meer mogelijkheden te bieden in het verbinden van financieel talent met onze opdrachtgevers. Daarnaast wordt de dienstverlening van USG Finance door deze samenvoeging uitgebreid met werving & selectie waardoor wij u als brede HR dienstverlener kunnen ondersteunen bij uw personeelsvraagstukken.

Onze volledige dienstverlening bestaat vanaf 1 december uit:

  • Detachering en interim dienstverlening van finance en audit professionals;
  • Werving & selectie van finance en audit professionals;
  • Project sourcing;

Door deze aanvulling kunnen we onze opdrachtgevers een tijdelijke én een structurele oplossing bieden die bijdraagt aan een stabiele en toekomstbestendige finance afdeling.

Echt en vernieuwend

Bij USG Finance staan de kernwaarden echt & vernieuwend centraal.  Alle medewerkers worden uitgedaagd om zich in hun werk te blijven vernieuwen. Continuïteit en duurzame ontwikkeling van organisaties wordt alleen gerealiseerd, wanneer je echt jezelf kan zijn. Als je jezelf bent, durf je namelijk echt dat stapje extra te zetten. Voor professionals is USG Finance het portaal naar het bedrijfsleven en voor organisaties de partner om in tijdelijk en structureel in control te zijn, nu en in de toekomst.

Op naar de toekomst

Wat betekent deze overgang voor onze opdrachtgevers? Behalve een uitbreiding van onze dienstverlening en een uitbreiding van het netwerk waar u van profiteert, zijn er geen verschillen. U kunt net als altijd rekenen op de kwaliteit en persoonlijke benadering die u van USG Finance Professionals gewend bent. Met deze samenvoeging zijn wij nog beter in staat de vraag, behoeften, expertise, en het financieel talent perfect op elkaar aan kunnen laten sluiten

Wij heten onze nieuwe collega’s en de opdrachtgevers van Unique Finance van harte welkom bij USG Finance Professionals.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

We hopen u snel te ontmoeten in deze nieuwe vorm!

USG Finance Professionals

Deel dit artikel