Trends & Ontwikkelingen
1 minuut leestijd

Zestien blogs die je als financial wilt volgen

Als finance professional wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt in het vakgebied. Je hebt vast al één of twee blogs die je zo af en toe bekijkt, maar er is nog zo veel meer interessants te vinden! Wij verzamelden dé blogs die je als financial wilt volgen.

Het nieuws bijhouden

Financieel nieuws is er 24 uur per dag, iedere dag weer. Indruk maken bij de koffieautomaat met de laatste nieuwtjes? Dan zijn dit de websites die je wilt volgen.

De verdieping opzoeken

Meer behoefte aan verdieping? Dan zijn deze blogs voor jou! Je vindt er cases, achtergronden, opinie, best practices en debatten. Ter inspiratie en vooral ook om heel veel te leren!

  • Financieel Management Een online platform voor financials, controllers en CFO’s. Je vindt er alles wat je moet weten: nieuws, achtergronden, opiniestukken en ga nog maar even door.
  • CM Web Een platform voor de ambitieuze financieel professional die in control wil zijn. Op CM web vind je interviews met inspirerende voorbeelden en een blik op de (Nederlandse) economie.
  • CFO Association Een exclusieve community van CFO’s en FD’s in Nederland. Je leert van de kennis, ervaring en inspiratie van de belangrijkste CFO’s van Nederland.
  • Accountant.nl Het platform van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Je vind er nieuws, opinie, achtergronden en debat.
  • Business Insider Nieuwsblog met zowel Nederlands als internationaal economisch nieuws. Een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van businessnieuws.

Interessant om te lezen

Van sommige dingen moet je gewoon op de hoogte zijn. Deze websites staan vol met must-know onderwerpen én zijn vermakelijk om te lezen.

  • Follow the Money Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.
  • Das Kapital Das Kapital heeft niet altijd het sociaal wenselijke antwoord, maar daar heeft dit weblog nooit een boodschap aan gehad.
  • IBM Big Data Hub Netwerk voor content en conversatie over big data en analytics. Speciaal opgericht voor thought-leaders, experts en anderen die zich met big data bezig houden.
Deel dit artikel