Vind jouw droombaan in finance

ILLU-_FINANCE

80 professionals
in dienst

ILLU-_WORKING TOGETHER - FINANCE

60 actieve
opdrachtgevers

ILLU-_PEOPLE AT WORK - FINANCE

23 jaar
ervaring

Sluit je aan bij USG Finance

Wij helpen organisaties verder. Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance professionals biedt USG Finance altijd een passende, toekomstbestendige oplossing binnen de finance recruitment. Onze finance professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Als financial kun je alleen topprestaties leveren als je jezelf kunt zijn. Dan kun je groeien en net dat stapje extra zetten. Daarom krijg je bij ons veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij hebben uitdagende finance vacatures en bieden jou een keuze uit opdrachten op het snijvlak van proces, finance en IT.

 

pexels-andrea-piacquadio-927451_1000px
Amsterdam

CDD Analist

Op zoek naar een opdracht die volop in de belangstelling staat in een omgeving die de springplank voor de toekomst is? Ga je de uitdaging aan om te werken in een dynamische team die onderzoek...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype ZZP
 • Opleidingsniveau HBO
Apeldoorn

CDD Analist Senior

Wij zoeken een Senior CDD Analist. Het CDD proces is binnen deze verzekeraar vol in ontwikkeling en dat maakt het interessant. Er valt hier veel te leren, maar ook jouw input is hier belangrijk...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype ZZP
 • Opleidingsniveau HBO
Rotterdam

Financieel analist Business controller

In deze fulltime rol van Financieel Analist / Business Controller komen de complexe marktprocessen rondom inkoop en verkoop van energie samen. Denk aan handelsresultaten in een steeds...


 • Dienstverband
  Fulltime (40.0 uur)
 • Contracttype Tijdelijk
 • Opleidingsniveau WO

Onze oplossingen

Wat de vraag ook is, maatwerk is wat ons betreft het antwoord. Door organisaties en bedrijfsprocessen snel te doorgronden, verbanden te leggen en het onderkennen van knelpunten zorgen we voor de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de finance recruitment vullen wij organisaties aan met kennis en expertise. We kijken altijd of we de kwaliteit van processen kunnen verbeteren. Op inhoudelijk én procesmatig vlak.

Met een team van hoogopgeleide finance professionals neemt USG Finance niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Van analyse, advies en projectmanagement tot uitvoering en detachering.

pexels-anna-shvets-5325060_1000px

Voor opdrachtgevers

USG Finance is, net als USG Legal en USG MarCom, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Neem contact op
pexels-ono-kosuki-6000169_1000px

Wij werken samen met

Meest recente artikelen