Iris vertelt over haar ervaringen tijdens het USG Finance Traineeship
Finance Academy
1 minuut leestijd

Iris vertelt over haar ervaringen tijdens het USG Finance Traineeship

Het vinden van een baan na het afronden van een masteropleiding kan een uitdagende periode zijn, vol met keuzes en kansen. Voor Iris den Blanken werd deze zoektocht een stuk helderder toen ze werd benaderd door USG Finance via LinkedIn. Dit markeerde het begin van een avontuurlijk pad vol groei en uitdagingen tijdens haar traineeship bij USG Finance!

De meest waardevolle lessen

Eén van de meest waardevolle aspecten van het traineeship voor Iris waren de lessen die ze leerde. Haar aanpak getuigt van proactiviteit en assertiviteit: “Bij een opdracht verloor ik weleens de inhoudelijke uitdaging. Het is goed om dit aan te geven bij zowel de manager van de opdracht als jouw resource manager. Samen kan je op zoek gaan naar meer uitdaging binnen de opdracht of besluiten de opdracht af te ronden en een nieuwe opdracht te beginnen.”

De inhoud van het traineeship

“De combinatie van de soft skills en hard skills trainingen heeft ervoor gezorgd dat ik ben gegroeid op persoonlijk en professioneel vlak.”

Een aspect van het traineeship dat Iris bijzonder aansprak, was de afwisseling van verschillende opdrachten. Vanaf het begin was ze aangetrokken tot de diversiteit in zowel functies als bedrijven. Deze afwisseling bood haar niet alleen de mogelijkheid om haar vaardigheden in verschillende contexten toe te passen, maar ook om haar interesses te verkennen en haar horizon te verbreden. Ook nu nog, na het afronden van het traineeship, vindt ze deze afwisseling leuk!

Haar toekomst als financial

Na het afronden van het traineeship ziet Iris haar toekomst in de financiële sector met optimisme tegemoet. Haar ervaringen tijdens het traineeship hebben haar geholpen bij het ontdekken van haar interesses, met een focus op functies binnen financial en project control. Ze is vastbesloten om deze interessegebieden verder te verkennen en te ontwikkelen in haar toekomstige opdrachten.

Wil jij ook uitgroeien tot volwaardig financial? Meld je aan voor het USG Finance Traineeship, speciaal voor de reeds afgestudeerde die het financieel vakgebied wil ontdekken!

Deel dit artikel