USG Finance krijgt gunning Gemeente Amsterdam toegekend
0 minuten leestijd

USG Finance haalt grootste gemeente van Nederland binnen als partner

USG Finance heeft de aanbesteding van Gemeente Amsterdam definitief gegund gekregen. Deze aanbesteding heeft betrekking op de inzet van financials op financiële adviesdiensten.

Door het toekennen van de gunning is USG Finance de komende vier jaar één van de vijf leveranciers van de Gemeente Amsterdam. In deze periode leveren wij financials binnen de werkgebieden financiële administratie, financieel beheer & processen en beleid, planning en control. De inhuur vindt plaats op zowel junior, medior als op senior niveau.

“We zijn hartstikke blij en trots met dit resultaat!” zegt directeur van USG Finance Anne-Albert Gros. “Hierdoor breiden we onze portefeuille in de publieke sector verder uit. De Gemeente Amsterdam sluit naadloos aan op ons werkgeversmodel waarbij de ontwikkeling van de finance professional centraal staat. Ook vanuit dat oogpunt is het een mooie toevoeging.”

Mooie opdrachten in het verschiet
Amsterdam is met maar liefst 18.000 werknemers de grootste gemeentelijke werkgever in Nederland. “De gemeente is een hele grote klant binnen de publieke sector, dus er komen ongetwijfeld heel veel mooie opdrachten aan om te vervullen,” zegt Anne-Albert. “Veel van onze financials zijn in ieder geval al enthousiast om aan de slag te gaan!”

Ben jij als financial geïnteresseerd om via USG Finance een opdracht uit te voeren bij de Gemeente Amsterdam? Neem dan contact op met Marianne Wolters, Tom Blokhuizen of Miranda Kiesling.

Deel dit artikel